Mēs izmantojam sīkfailus, lai individualizētu Jūsu pārlūkprogrammu pārlūkošanas pieredzi un jums rādāmo saturu, kā arī sniegtu piedāvājumus, kuri būtu aktuāli tieši Jums. Veikals izmanto tikai nepieciešamos (mājaslapas darbību nodrošinošos vai tās lietošanu atvieglinošos) sīkfailus, tādus kā filtrēšanas iestatījumu vai pievienošanās atgādinājuma, kā arī analītiskos sīkfailus. Mēs neizmantosim un nekādām trešajām pusēm neļausim izmantot statistiskās analīzes datus, lai izsekotu vai vāktu jebkādu informāciju, kas ļauj noteikt šīs mājaslapas apmeklētāju identitāti. Uzklikšķinot “piekrītu” vai turpinot pārlūkošanu mājaslapā, Jūs piekrītat sīkfailu uzstādīšanai un izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atcelt jebkurā brīdī, nomainot savas interneta pārlūkprogrammas iestatījumus un izdzēšot ierakstītos sīkfailus.

Grāmatu skapis ZELE BRW REG / 56/195

Tikai uz pasūtījumu
NO 30 Dienām
Ražotājs BRW MEBLE
ARTIKULS 010004

Cena:

80.00
Ražotāja saits un katalogi

Parametri:

Platums: 56 cm

Augstums: 195 cm

Dziļums: 41 cm

Īsie piegādes termiņi

Plašā preču izvēle

Piegāde

Zele grāmatu skapis - atvērts jūsu vajadzībām
Ar Zele kolekciju jūs radīsiet unikālas kompozīcijas mūsdienīgā stilā.
- High Zele grāmatu skapis ir ideāli piemērots kā grāmatu skapis vai vieta piederumiem. 4 praktiski atvērti plaukti nodrošina vieglu piekļuvi somām un rotaslietām. Izmantojiet dekoratīvus grozus un atvilktnes, lai atbrīvotu vietu sīkumiem.
- Votāna ozola grāmatu skapis papildinās interjeru ar nelielu siltumu un iederēsies visā kolekcijā.
- Izmantojiet Zele grāmatu skapi un apvienojiet to ar citiem kolekcijas moduļiem, lai izveidotu ergonomisku un funkcionālu telpu.
Download S383-REG-56-195-20210111045802.pdf

Apraksts

Grāmatu skapis REG / 56/195 no ZELE BRW moduļu sistēmas.
Ražošana: rūpnīca Black Red White (Polija).
Pieejams votāna ozola krāsā.
Izmantotie materiāli: laminēta skaidu plātne.
Grāmatu skapis REG / 56/195 Seele BRV satur piecus atvērtus nodalījumus.